Hai Follower !

Pages

Saturday, 29 September 2012

tak tau .





Hai ! Assalammualaikum . :)



aku ....... aku ........ ttbe pulak meroyan nak masukkan gambar kat blog ni kan . jadi , nikmatilah selagi belum terlewat . Cewaahhh ! :D



ceritera nya cenggini , kami memang tak boleyh tgk org pegang kamera , lagi lagi kamera memahal yang mane secara automatik kami akan bertambah plus plus comel dan cun . dan secara tidak langsung lah kami akan memosingkan badan kami . haihhh ~ habit dah jadiknye , tak leyh nak ubahh . :(



aku dah try untuk tidak melakukan aksi comel , dah cuba sedaya upaya , still comel gak . :( . acaneeee ..... well !



inilah hasilnya setelah bertungkus lumus :

kejadian penggambaran dua makhluk ini adalah semasa sambutan 
hari raya di KMJ . :D -with nani-



dgn tuan punye f0n yang digunakan tok mengambil gambar saye 
credit to : nad panda  :)




dan ini ini ini , adalah geng aku . for sure termasuk nad , si tukang amek gambar .
err , alahai kepale sape yg ober tuh nyahh ! = = '




ini sudah pada hari dan waktu yang berbeda . 
ketika ini , kami sedang gian nak melepaskan napsu ke ats kamera tuh .
memang hajat nak rembatt kamera tuh sampai kamera tuh mengah . 
*isyhhh ! ape seyh ... ?*
-nad panda & cutely me-






mereka bertiga ini tiga yang berangkai rangkai . bukan serangkai lagi .
just , again . yg purple tuh sumpah comel . nak number ! :$




lalalala ~ *lari lari gumbira*



upsss ! tengurat lecturer kimia lakk . :DD






heiii ! gambar curikk ! :p


k , say cheeessseeee ! :))





bagi sesape yg on the way nak request jadik pakwe aku tuh , sila lah amek tahu yang aku ni suke jadik model tak berbayar . lalalala ~ alangkah bagusnye , jika yg merequestkan diri tuh ade kamera cam kat atas tuh . weee ~~

2 comments:

  1. wei...belajo dulu..!

    eh ko ni suka makan leher ayam ke apa dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , leher tak suke . tongkeng suke ! :D

      Delete

Tweet Tweet