Hai Follower !

Pages

Sunday, 1 April 2012

BaRu naK CiTe NiEyh ..... :))

 





Bismillahirrahmanirrahim .. ..... mari mari , kita tiup bl0g purple nieyh berjemaah . fuhh ! fuhhh ! tak berkesan ah , manyak ben0 sawangnyee haa ... ahaks !








 RESULT SPM 


 
Assalammualaikum . lame ben0  dah asenyee tak meng-uptodate-kan bl0g nieyh , kali terakhir ari tuh p0st semate sebab cuak ngn result SPM . tah pape mase tuh . bende mcm tuh p0n nak p0st kat bl0g , childish bet0l behaviour mase tuh . =..= *bajet dah dewasa smnjak dpat result dah nieyh .



keputusan aku ? err ... dah larh , t0ksah nak tau bagai . Alhamdulilah . semua tuh atas usaha aku yg bnyk main-main jugak selama 365 hari tahun lepas . padan dgn muka , belaja main-main , bajet b0leh dpat result berwarna-warni . sedap ah kalau cenggituh . HAHA . :D  .




TEST JPJ



test JPJ 27 & 28 ari bulan yang lalu membawa detik hitam dalam hidupku . ewahh ! HAHA . apekah sengal nyee bile JPJ motor dan kereta , kedua duanye aku telah menggatal menggagalkan diri ? JPJ m0to tuh , aku gagal kat titi . JPJ tuh pker aku b0leh agaknyee stay lelame at atas titi tuh ? 7 saat ? mane b0leh ! AKU MANE RETI SL0W ?? jadik , aku melajukan diri ku , dgn mencapai 5.4 saat masenye . 1.6 saat jee kan bezanye  , itu p0n nak gagalkan aku . chit ! x pasal pasal duit mak aku terbang RM 100 t0k ulang balik . bajet aku suke sgt neng0k muke JPJ tuh agaknyee .. lau wajah sekacak muslim ahmad tidak mengapa juge . huh . >,<



test kereta yang aku mmg tak puas ati ,sebabnye lepas jee bala yang kat bukit tuh , mulut aku tak berhenti terkumat kamit sebut Alhamdulilah .... Alhamdulilah ... bajet dah bersyukur sangaaatt dah mase tuh , sebab bagi aku kat bukit itu larhh yang paling berpuaka sekali , jakgi , kat parking plak buat hal , masalahnyee , sebelum nieyh aku tak tahu p0n yang bumper x leh selari dgn kaki tiang . repeat , SELARI DGN KAKI TIANG ? wat the ? memang mcm tuh eah ??  memang x b0leh selari ? dgn lantang nyee JPJ pempuan tuh *aku benci dy . bersuara : NOMBOR 6 , TARIK HANDBREAK , KELUAR ! 



mase tuh , aku buat b0doh jee , tak nak kuar keta , dia ulang dua kali sambil cekak pinggang dan berdiri baru aku keluar . ahaks ! kejam kan ? dan dan , terbang larhh lagi RM 180 duit mak aku jugaakk ... huh ! kesuluruhannya , mak aku rugi RM 280 . yeahh ! JPJ , si0t t0l k0rang eak ?? grrr .. =='



binci binci !! ulangan keta m0to aku , adelah pade 10 & 11 ari bulan 4 nieyh . mari , kite same same meramaikan majlis tersebut . HAHA ! *mampus aku ... mampus ... =..= . 




sekarang dah berjinak jinak update entry gune f0n . ahaks ! mekasih makk ... :')




n0tapurple : bising mak aku bila duit yang beliau bagi sempena result aku tuh aku guna t0k beli menatang galaxy Y nieyh . tak smpai setengah jam aku pgg duit tuh . hewhew  . =..=

3 comments:

  1. Replies
    1. ahaks ! awek abg tough komen kat entry kitee ah ! terharu sesangattt ..... :-P

      Delete
    2. ahaks ! awek abg tough komen kat entry kitee ah ! terharu sesangattt ..... :-P

      Delete

Tweet Tweet