Hai Follower !

Pages

Monday, 19 September 2016

Giveaway by Cik Purple



hai chuols !


lama sangat dah rasanya aku tak join giveaway kan, bila ternampak pulak giveaway yang dibuat oleh cik purple ni so oleh sebab kaler purple terus tergerak pulak nak try nasib . ahaks


*sila klik gambar jika nak join jugek*


sesiapa yang nak join mari la kita join sama-sama, untung sabut timbul untung batu tenggelam, untung nasib hadiah kaler purple :p



p/s: ngantuknya mata =_=




5 comments:

  1. good luck dari GA yang sama http://msvelentine.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-cik-purple.html

    ReplyDelete
  2. dik...join yg mialiana.com buat pulak.. nak tutup dah..

    ReplyDelete
  3. senarai pemenang dah ada.... jom tengok siapa bertuah

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/pemenang-giveaway-by-cik-purple.html

    ReplyDelete

Tweet Tweet